Overige werkzaamheden

Home>Diensten>Overige werkzaamheden

Tegelzetten

Tegels worden veel gebruikt voor badkamers, vloeren en keukens. Tegenwoordig worden er meer tegels gelegd. Dit komt omdat ze hard zijn, slijtvast, waterafstotend, makkelijk te onderhouden en geven een ruimte een moderne uitstraling. Er zijn veel mogelijkheden en combinaties mogelijk. Zowel in het soort tegel als het legpatroon.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om uw wensen te bespreken.

Laminaat leggen

Heb je een nieuwe vloer maar zelf geen kennis en ervaring of tijd om de vloer zelf te leggen? Wij helpen u graag bij het leggen van de ondervloer, laminaatvloer en plinten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Stucen

Bent u op zoek naar een stukadoor om uw wanden en plafonds glad te laten stucen? Ook dit kunnen wij voor u realiseren. Samen met u gaan wij kijken wat er dient te gebeuren en hoe u evt kosten kunt besparen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om uw wensen te bespreken.

Metselen

Metselwerk bepaalt de uitstraling en sfeer van een gebouw. Wij kennen het vak tot in de puntjes en zorgen altijd voor een mooi en stabiel metselwerk. Na het metselwerk dient er nog voegwerk uitgevoerd te worden. Voegwerk is de naad of overgang tussen bepaalde materialen, zoals stenen en tegels.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om uw wensen te bespreken.

Reiniging

Wilt u uw dak laten reinigen? Gevel reinigen? Of wenst u uw carport te impregneren? Bij ons is alles bespreekbaar. Ook kunt u een contract met ons aan gaan voor periodieke reiniging.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Chat openen
Welkom bij Klussenbedrijf La Crois.
Stel een vraag middels de chat.